Fotografie

Klik door op onderstaande mogelijkheden. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk dan dat, contacteer me als je een foto-opdracht voor me hebt die niet onder één van onderstaande onderwerpen valt.

Huwelijksfotografie

Huwelijksfotografie

Weinig momenten in je leven zijn zo belangrijk als je trouwdag! Het laten vastleggen door een ervaren huwelijksfotograaf is dan ook een must. Deze dag gaat traditioneel zo snel aan je voorbij dat je vaak een heleboel dingen mist. Je trouwfotograaf is er bij om geen enkel moment te missen en ervoor te zorgen dat jullie nog jaren na je mooiste dag ontroerd wordt door die fantastisch onvergetelijke momenten.

Niet onbelangrijk daar bij te vermelden is dat ik niet iemand ben die gaat regisseren, zoals dat wel eens gebeurd bij sommige huwelijksfotografen. Ik leg vast wat er gebeurt als een geest, zodat jullie je van mij niet veel hoeven aan te trekken.

Enige uitzondering zijn natuurlijk de momenten waarop eventueel portretten moeten genomen worden. Dan is het vanzelfsprekend dat ik jullie bijstuur…

Op mijn portfoliopagina kan je enkele mooie voorbeelden zien van de foto’s die ik al maakte…

Bekijk zéker ook mijn instagram-profiel @trouwfoto ! Je kan er een heleboel foto’s bekijken van mijn rijke repertoire aan huwelijksreportages…

Johan achtervolgde ons de hele dag bijna onzichtbaar. Achteraf bleek dat elk belangrijk moment, ook al gebeurde het in een flits (of net niet ;-) ), vastgelegd was op foto. Nadien leverde Johan een prachtig album af waar we velen al jaloers mee hebben gemaakt!

Werkwijze

De manier van werken is simpel. Hieronder de stappen, en in ieder van de stappen hebben jullie inspraak, het is tenslotte jullie huwelijk en jullie reportage.

  1. Er wordt een afspraak gemaakt. Jullie komen langs en we bespreken alles door: de planning, locaties, de mogelijkheden voor het eindresultaat en andere wensen. Jullie hoeven nog niets te beslissen.
  2. Jullie beslissen om me te boeken! Bedankt daarvoor!
  3. Kort voor de trouwdatum bespreken we nog kort eventuele laatste wijzigingen.
  4. Het is zover! Jullie trouwen. Ik kom op het afgesproken uur en volg jullie dag.
  5. Na de trouw: de hoofdbrok van mijn werk begint nu. Ik selecteer de mooiste foto’s uit alle gemaakten. Deze worden afgewerkt zoals het hoort.
  6. Jullie worden verwittigd als de foto’s klaar zijn en kunnen ze ook al meteen bekijken.
  7. Nog meer werk voor mij: als jullie album(s) besteld hebben begin ik aan de layout. Ik val jullie niet lastig voor deze klaar is. Daarna komen jullie de layout keuren en kan er eventueel nog wel één en ander aangepast worden. Het is jullie boek, en het is dus niet meer dan normaal dat jullie hier alle inspraak hebben.
  8. Layout goedgekeurd? Ik laat jullie album(s) drukken, en zo gauw als het wordt geleverd spreken we weer af.
Mogelijkheden

Da’s simpel: alles is bespreekbaar. In de besprekingen vooraf kunnen we alle praktische zaken afspreken en regelen.

We weten waarom we een ervaren huwelijksfotograaf gevraagd hebben. Op zo’n belangrijke dag laat je je herinneringen best over aan iemand die écht weet waar hij mee bezig is!

Eindresultaat

Ik lever in ieder geval jullie foto’s digitaal aan. Dit zijn niet alle foto’s die ik die dag genomen heb, maar wel alle foto’s die ik selecteer en afwerk. Een foto die niet afgewerkt is wordt niet afgeleverd.

Een album hoort tot de mogelijkheden. Je kan kiezen uit drie verschillende types. Hoe die er uit zien, daar maak je best eens een afspraak voor. Een foto op een website zegt niets, je kan zoiets best zelf komen ‘proberen’.

Ouderboekjes horen ook tot de mogelijkheden. Dat zijn kleine versies van jullie trouwalbum om kado te doen, en dat hoeft natuurlijk niet alleen voor de ouders te dienen…

En natuurlijk is het ook steeds mogelijk om afdrukken te bestellen in alle mogelijke formaten, afwerkingen en materialen. Een foto leeft pas echt als hij groot aan de muur hangt!

Prijzen

Je hebt al een prachtige huwelijskreportage vanaf 960 euro. Aangezien alles bespreekbaar is, kan er ook wel heel wat wijzigen. Het beste is dat jullie een afspraak maken en vrijblijvend even langskomen om alles door te spreken. Dan kunnen jullie in de eerste plaats ook de foto’s en albums zien en voelen en dan kan ik een offerte maken op maat.

Ik wil een offerte!
Communiereportage

Communiereportage

Enkele feestelijke momenten in het leven van jullie kinderen wil je zeker vast laten leggen door een professional. Het is hét uitgelezen moment om ze mooi in beeld te brengen, want iedereen staat er sowieso op zijn paasbest op. Een professionele communiefotograaf maakt een wereld van verschil ten opzichte van de foto’s van Nonkel Jos die ‘ook ne kodak heeft’.

Werkwijze

We bespreken alles natuurlijk op voorhand, en gaan dan op de gekozen locatie bij droog weer (tenzij het binnen is natuurlijk) de foto’s maken. Jullie krijgen alle afgewerkte foto’s digitaal, en hebben de keuze om een kein boekje mee te bestellen.

Communiereportage
Communiereportage
Communiereportage

Prijzen

Een communiereportage neemt meestal 1,5h tot 2h in beslag. Je kan al een mooie reportage laten maken vanaf 120 euro. Vraag gerust vrijblijvend een offerte. Alles is bespreekbaar…

Ik wil een afspraak maken!
Portretfotografie

Portretfotografie

Het oude ambacht van portretten maken is wat uitgestorven, maar toch niet minder relevant dan pakweg 100 jaar geleden. Een goed portret gaat voor eeuwig mee. Het is aan de porteretfotograaf om de persoonlijkheid van de geportretteerde zo goed mogelijk in beeld te brengen. En dan is er niets mooier dan een grote afdruk aan de muur of op een kast te zetten.

Neem zeker ook eens een kijkje op mijn portfolio!

Werkwijze

Een goede babbel vooraf bepaalt hoe en waar het portret gaat gemaakt worden. We spreken af hoe het verder zal verlopen en nemen dan de foto’s op afgesproken plaats en tijdstip. Jullie krijgen alle afgewerkte foto’s digitaal.

Portretfotografie
Portretfotografie
Portretfotografie

Prijzen

Voor portretfotografie maak ik graag een offerte op maat. Reken op minstens €120. Maar maak zeker een afspraak zodat we alles kunnen bespreken, dan kan ik jou ook precies vertellen hoe het zit met de prijs…

Ik wil een afspraak maken!
'Johan Vanstraelen, fotografie, webdesign en grafische vormgeving, workshops