De laatste herinnering

Eénieder die afscheid neemt van een dierbare is niet bezig met de toekomst. Veel gebeurtenissen van die dag gaan aan je voorbij zonder ze op te merken. Mijn foto’s zullen je de mogelijkheid geven om voor altijd -op de momenten dat je nood hebt aan een herinnering aan dat laatste moment samen- die kleine, belangrijke details nog te koesteren.

Het is een erg kwetsbaar moment wanneer jullie afscheid nemen van een geliefde, ouder, kind, vriend, … Op zo’n moment heb je geen nood aan een opdringerig iemand. Ik ben er dan als afscheidsfotograaf, om vanuit de achtergrond jullie je laatste herinnering vast te leggen, op een rustige en discrete manier.

Zo’n dagen zijn steeds erg aangrijpend en je beleefd die zeer intens. Maar er gaan ongetwijfeld ook gebeurtenissen en details aan je voorbij. Mijn foto’s zullen ervoor zorgen dat deze persoonlijke details en momenten toch nog bewaard blijven.

Zéker voor kinderen zijn deze foto’s erg belangrijk. Ze kunnen later, wanneer ze er aan toe zijn, onderwerp worden van gesprekken over vroeger.

Ik werk als uitvaartfotograaf samen met begrafenisondernemers, of rechtstreeks. In een persoonlijk gesprek met u of met de begrafenisondernemer kan u aangeven wat u wel of niet wil gefotografeerd wil hebben. Alles is bespreekbaar.

Heeft u vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met me op.

Afscheidsfotografie of uitvaartfotografie laat u best doen door een professional. Het is belangrijk genoeg om het te laten doen door iemand die weet waar hij mee bezig is, en vooral iemand die weet hoe hij discreet moet zijn…

Contacteer me