Bedrijfsdiensten

Creatieve duizendpoot? Jazeker! Want ook om jouw verhaal op een goede manier naar buiten te kunnen brengen kan je een beroep doen op mijn creativiteit. Naast de juiste beeldtaal kan ik jou en jouw bedrijf ook online én grafisch op de juiste weg zetten zodat jouw verhaal op de juiste manier naar buiten komt. Het hele plaatje van jouw huisstijl werk ik samen met jou uit. Beginnende met een logo, de bijbehorende huisstijl én alles van het online gebeuren -website en sociale media- gaan we stap voor stap op zoek naar jouw identiteit.

Neem zeker een kijkje in mijn portfolio!

Fotografie

Fotografie


Ik bied een aantal fotografie-diensten aan voor bedrijven, waaronder eventfotografie, foodfotografie, reclamefotografie, architectuur, interieur en sportfotografie.

Logo ontwerp

Logo ontwerp


Dé eerste manier om jouw imago naar buiten te brengen is via je logo! Dat is dan ook iets erg belangrijk. Té belangrijk om het snelsnel via een online stockdienst aan te schaffen. Ik ga samen met jou op zoek naar jouw verhaal en ontwerp het logo dat op jouw maat ontworpen is!

Huisstijl

Huisstijl


Een erg krachtig iets om de wereld duidelijk te maken hoe jij je bedrijf ziet en hoe jij wil dat je klanten je bedrijf snel in hun geheugen prenten is door een huisstijl te laten maken die volledig bij jouw verhaal past. Ik help je daarbij en ga samen met jou op zoek naar de juiste manieren om alles op mekaar af te stemmen.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving


Buiten je huisstijl heb je vaak ook nood aan een gepaste communicatie naar buiten. Ik verzorg al je grafische vormgeving tot in de puntjes. Ook hier gaan we samen op zoek naar de beste manier om jouw verhaal te vertellen zodat dat niet alleen het juiste verhaal is, maar ook dat het bij de juiste mensen terecht komt!

Website

Website


Je website is hét eerste contact met je potentiële klant, het is dan ook erg belangrijk dat die er goed uitziet, passende bij jouw huisstijl. En nog belangrijker zijn gebruiksvriendelijkheid, correcte info die snel gevonden kan worden én last but not least de SEO -hoe goed je gevonden wordt door de zoekmachines…

Reclame

Reclame


Reclame advertenties ontwerpen is een belangrijk onderdeel van de grafische vormgeving, maar wel een zeer belangrijk! Voor zowel online als gedrukte advertenties en andere reclame kan je bij mij terecht.

Websites

Als het over online aanwezigheid gaat, zijn er redelijk wat aspecten waar rekening mee moet gehouden worden. Bovendien zijn er ook heel wat manieren om dat te verwezenlijken. Een website is er één van; sociale media is -een vrij brede, dus opsplitsbare- tweede.

Ik heb in elke tak flink wat ervaring en kan je helpen met het totale plaatje, maar indien nodig natuurlijk ook met enkel maar de deel-aspecten daarvan.

Hieronder zijn alle mogelijke online diensten opgesomd waarmee ik uw bedrijf online op de kaart kan zetten.

Ik wil een offerte!
web

Ui/ux design


Een website die mooi is, maar erg onhandig in het gebruik… daar ben je werkelijk niets mee! Ik help je in het proces om je website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Analyse en testen zijn daar erg belangrijke stappen in.

Web design


Jouw site moet een weerspiegeling zijn van je huisstijl en onmiddellijk herkenbaar zijn. Een website is meestal een eerste contact met je potentiële klant. Als dàt al een slechte indruk nalaat ben je niet goed vertrokken…

Webshop


Je kan niet meer buiten e-commerce om. Als het gaat over een relatief eenvoudige webshop voor jouw kmo kan ik je helpen met het bouwen. Een webshop is dé manier om je producten aan de man te brengen…

Gevonden worden (SEO)


Al is je website nog zò gebruiksvriendelijk en knap gemaakt, als mensen ze niet vinden schiet je er niets mee op. SEO (Search engine optimalization) is daarom erg belangrijk én een vak apart. In ieder aspect van het website-bouwen moet hiermee rekening gehouden worden.

Social media


Een heel groot deel van je publiek is aanwezig op sociale media. Hierop marketing voeren is een goed idee en kan voor flink wat bekendheid zorgen. Ik kan je hierover advies geven en begeleiden of het eventueel voor jou doen. Dat laatste neemt natuurlijk een erg tijdrovende bezigheid uit handen.

Support


Niet onbelangrijk! Eéns je website online staat ga je nog regelmatig hulp nodig hebben. Jij bent immers niet geboren in nerdland, zoals ik. Daarom is het erg blangrijk te weten dat ik steeds beschikbaar ben om je vooruit te helpen met je website-vragen.

Logo Johan Vanstraelen